The art of selling logo

Het sales event voor studenten

Ontdek de voordelen van een partnership

 

The art of selling calendar

Het
online sales event
in België

The art of selling passion

> 400 studenten met passie voor sales

The art of selling experts

3 ervaren
sprekers
met expertise in verkoop

Vergroot uw zichtbaarheid en herkenbaarheid bij Young Potentials

Bent u op zoek naar jong en ambitieus talent? Mensen met een hoog aanpassings- en leervermogen en uitermate gedreven om veel inspanningen te leveren om hun doelen te bereiken?

Dan is The Art of Selling, een initiatief van Inventi, voor u dé perfecte gelegenheid om uw bedrijf in de belangstelling te plaatsen bij honderden laatstejaars en pas afgestudeerde hogeschool- en universiteitsstudenten uit diverse richtingen waaronder ook studenten die beschikken over een technische opleiding.

Voor het vijfde jaar op rij organiseren we dit unieke event om studenten te laten zien hoe belangrijk commerciële skills zijn bij het ontwikkelen van een professionele carrière. Gastsprekers met ervaring geven in korte presentaties aan waarom ze zelf gekozen hebben voor een carrière in sales en waarom dit een goede keuze was (en nog steeds is).

Hierna geven we u graag een beeld van de vele voordelen waarvan u als partner kan genieten voor, tijdens en na dit unieke online evenement. Maximale visibiliteit bij deze interessante doelgroep is gegarandeerd vanaf 23 maart tot 30 april met als hoogtepunt het evenement zelf op 27 april.

Word nu partner

De voordelen van een partnership

Deelname als partner bedraagt slechts €499. Een hoog rendement met minimale kosten.

The art of selling event preview

Maximale visibiliteit tijdens het online event op 27 april

  • Uw logo wordt geïntegreerd in de presentatie die live gepresenteerd wordt en gedeeld zal worden met al de deelnemers. Uw logo is gedurende het volledige event zichtbaar rechts in beeld.

  • De moderator bedankt en vermeldt uw bedrijf regelmatig tijdens het evenement.

Sterke positionering voor het event op Facebook via gepromote campagnes: u als partner in de kijker

  • Uw bedrijf wordt voorgesteld op de Facebook event pagina in een gepromote campagne met breed bereik naar young potentials. De voorstellingstekst met video of afbeelding levert u zelf aan.
    Wij doen de rest!

  • Uw website wordt mee opgenomen in de Facebook event beschrijving en is klikbaar zodat u makkelijk gevonden wordt.

  • Via de partnerpagina kan u uzelf en uw bedrijf voorstellen en nieuwe contacten leggen met potentiële medewerkers. De partnerpagina wordt sterk gepromoot via Facebook.

Bedankingsmail na het event met link naar uw website

  • Uw logo wordt getoond in de bedankingsmail, gekoppeld aan de link naar uw website of relevante content die u wil delen met de deelnemers. Ook wordt er een bedankingspost op de Facebook event pagina geplaatst.

  • De opname van het event wordt via een link beschikbaar gemaakt die achteraf actief gepromoot wordt op Facebook en LinkedIn. Uw bedrijf komt zo optimaal in de kijker.

Word nu partner

Een blik op editie 2020

The art of selling herbekijken

Praktisch

Wanneer?

Dinsdag 27 april 2021

Start om 11u00

Q&A om 12u00

Waar?

Online event

 

Over Inventi

In een klassiek ondernemingsmodel is het belangrijk om te scoren op drie domeinen:

producten en diensten;

operationele excellentie;

en customer intimacy.

Bij Inventi begeleiden we bedrijven die willen excelleren op de derde pijler: organisaties die hun verkoop strategisch willen inzetten om de business te versterken. Naast het trainen, coachen en rekruteren van verkopers, begeleiden we onze klanten bij al hun verkoopuitdagingen, van a tot z. We bouwen hedendaagse verkooporganisaties en ontwikkelen effectieve sales tools zodat onze klanten kunnen focussen op hun core business. Aan kennis geen gebrek: samengeteld hebben onze specialisten meer dan 200 jaar terreinervaring in verkoop, management en salestraining.

Voor meer info, surf naar www.inventi.be

Inventi_logo_final